fxHelper
Blog

Rubrika: Včerejšek s fxHelperem

fxHelper ve středu 29. 4. 2021

Ve čtvrtek byl v hledáčku měnový pár NZDUSD. Cena zareagovala na připravené cenové úrovně až v americké seanci. Na grafu níže je vidět náhled z fxHelperu na M30 grafu, včetně supportů a resistencí. Na M5 grafu je vidět obrat detailněji. Bylo zde několik možností vstupů na základě obratových formací.
Přečíst článek

fxHelper ve středu 28. 4. 2021

Ve středu se cena pohybovala v úzkém rozpětí mezi Long a Short Zónami. Až dneska vyletěla výše do oblasti resistence, na kterou zatím velmi pěkně reaguje. Na grafu níže je vidět náhled z fxHelperu na M30 grafu, včetně supportů a resistencí.
Přečíst článek

fxHelper v úterý 27. 4. 2021

V úterý cena zareagovala na připravené cenové úrovně jen mírnou jedno svíčkovou korekcí (M30). Na grafu níže je vidět náhled z fxHelperu na M30 grafu, včetně supportů a resistencí. Na M5 grafu je vidět mírná reakce na support bez obratové formace.
Přečíst článek

fxHelper v pondělí 26. 4. 2021

V pondělí cena opět pěkně zareagovala na připravené cenové úrovně. Na hraně Long Zóny se odrazila od supportu. Na grafu níže je vidět náhled z fxHelperu na M30 grafu, včetně supportů a resistencí. Na M5 grafu je vidět reakce na support. V Long Zóně se vytvořila formace vyššího Low. Následně došlo proražení swingového High a […]
Přečíst článek

fxHelper v pátek 23. 4. 2021

V pátek se cena pohybovala velmi pěkně a nabídla několik možností k obchodování, konkrétně do shortu. Na grafu níže je vidět náhled z fxHelperu na M30 grafu, včetně supportů a resistencí. Na M5 grafu je vidět reakce na resistenci. V short zóně se vytvořila svíčková formace dvojitý vrchol. Následně došlo proražení swingového Low a výrazný […]
Přečíst článek